Instructiuni instalare Alien Surface

IMPORTANT: Înainte de a începe, oprește dispozitivul, spala-te bine pe mâini și vârful degetelor. Instaleaza folia într-un mediu cu aer curat (bucatarie, baie).

Pasul 1: Pentru a evita amprentarea foliei Alien Surface™, umezește vârful degetelor cu soluția pentru aplicare Alien Spray.

Pasul 2: Dezlipește folia de pe suportul acesteia, identifica și îndeparteaza decupajele (camera, butoane, difuzor).

Pasul 3: Ține folia cu partea adeziva în sus și pulverizeaza toata suprafața adeziva cu Alien Spray, folia devine nelipicioasa pentru 5 minute, astfel folia poate fi poziționata cu precizie pe aparat.

Pasul 4: Aplica folia Alien Surface™ cu partea adeziva în jos, pe dispozitiv, gasindu-i poziția pe centrul suprafeței aplicate (distanța pe marginile suprafeței sa fie egala).

Pasul 5: Utilizeaza, pentru suprafețele mari, muchia groasa a cardului Alien Squeegee inclus în kit-ul de instalare, umezit în prealabil cu Alien Spray pentru a se evita întinderea foliei, elimina lichidul și bulele din centru spre margini, evitând orice orificiu neacoperit al dispozitivului.

Pasul 6: Șterge excesul de lichid de pe dispozitiv cu microfibra Alien Fiber.

Dupa instalare, lasa dispozitivul oprit timp de 8-12 ore pentru a permite lichidului Alien Spray sa se evapore și sa adere cât mai bine pe suprafața aplicata. Bulele de lichid și imperfecțiunile ramase dispar de la sine în 2-3 zile de la instalare.


SFATURI IMPORTANTE PRIVIND INSTALAREA:

a. Curațarea
Pentru rezultate cât mai bune, spala-te pe mâini înainte de a începe instalarea. Asigura-te ca atât zona de instalare, cât și dispozitivul sunt curate și fara impuritați.

b. Centrarea
Centrarea sau alinierea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca folia Alien Surface™ sa arate perfect odata instalata pe dispozitivul tau, astfel ca, înainte de instalare, verifica fiecare bucata de folie, pentru a vedea unde se potriveste. Verifica pagina produsului la noi pe site, deoarece multe modele au informații privind suprafața de acoperire. Pentru ca folia sa poata fi centrata cât mai ușor, pulverizeaza din abundența lichidul Alien Spray. Aplica folia pe suprafața destinata și poziționeaz-o astfel încât sa fie egala pe toate marginile. Verifica cu atenție alinierea foliei peste tot înainte de a folosi cardul.

c. Demontarea (dezlipirea)
Trage ușor dintr-un colț, iar aceasta se va dezlipi, lasând telefonul curat, fara urme lipicioase. La suprafețele din aluminiu trebuie acordata o atenție sporita la dezlipire, deoarece folia adera foarte bine pe acestea, astfel dezlipește unul din colțuri și trage de folie la un unghi nu mai mare de 40 grade fața de suprafața pe care este lipita (a nu se da peste cap), astfel eviți reziduurile lipicioase.


ÎNTREBARI FRECVENTE:

Î: Folia nu se lipește la colțuri, cum procedez?
R: Datorita lichidului de instalare folia devine nelipicioasa pentru mai mult timp în special pe suprafețele curbate. Lasa folia sa se usuce 20-30 min, iar aceasta devine lipicioasa. Grabește procesul cu un uscator de par setat pe aer rece.

Î: Dupa cât timp de la instalarea foliei Alien Surface™, pot sa o dezlipesc și sa o reinstalez?
R: Nu mai mult de 10 minute. Daca trebuie sa indepartezi folia de pe dispozitiv pentru a o reinstala, menține degetele umede și înlatura cu atenție folia (în așa fel încât sa nu o întinzi). Dupa care poate fi reaplicata pe dispozitiv, folosind pașii obițnuiți.

Î: Daca în timp folia se dezlipeste accidental pe o suprafata mica, la un colț, ce trebuie sa fac?
R: Curața de mizerie atât suprafața, cât și porțiunea din folie dezlipita cu degetul umezit și aplica din nou. Aceasta devine lipicioasa în 15-20 min.
GARANȚIA: Pentru a beneficia de garanție trebuie sa pastrezi folia deteriorata și sticluța pentru înlocuire.

Instalare folie protectie (VIDEO):

Doresti instalarea foliei la unul din Service-urile GSM partenere?