Instructiuni instalare Alien Surface

IMPORTANT: Înainte de a începe, oprește dispozitivul, spală-te bine pe mâini și vârful degetelor. Instalează folia într-un mediu cu aer curat (bucătărie, baie).

Pasul 1: Pentru a evita amprentarea foliei Alien Surface, umezește vârful degetelor cu soluția pentru aplicare Alien Spray.

Pasul 2: Dezlipește folia de pe suportul acesteia, identifică și îndepărtează decupajele (cameră, butoane, difuzor).

Pasul 3: Ține folia cu partea adezivă în sus și pulverizează toată suprafața adezivă cu Alien Spray, folia devine nelipicioasă pentru 5 minute, astfel folia poate fi poziționată cu precizie pe aparat.

Pasul 4: Aplică folia Alien Surface™ cu partea adezivă în jos, pe dispozitiv, găsindu-i poziția pe centrul suprafeței aplicate (distanța pe marginile suprafeței să fie egală).

Pasul 5: Utilizează, pentru suprafețele mari, muchia groasă a cardului Alien Squeegee inclus în kit-ul de instalare, umezit în prealabil cu Alien Spray pentru a se evita întinderea foliei, elimină lichidul și bulele din centru spre margini, evitând orice orificiu neacoperit al dispozitivului.

Pasul 6: Șterge excesul de lichid de pe dispozitiv cu microfibra Alien Fiber.

După instalare, lasă dispozitivul oprit timp de 8-12 ore pentru a permite lichidului Alien Spray să se evapore și să adere cât mai bine pe suprafața aplicată. Bulele de lichid și imperfecțiunile rămase dispar de la sine în 2-3 zile de la instalare.

SFATURI IMPORTANTE PRIVIND INSTALAREA

Curățarea

Pentru rezultate cât mai bune, spală-te pe mâini înainte de a începe instalarea. Asigură-te că atât zona de instalare, cât și dispozitivul sunt curate și fără impurități.

Centrarea

Centrarea sau alinierea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca folia Alien Surface să arate perfect odată instalată pe dispozitivul tău, astfel că, înainte de instalare, verifică fiecare bucată de folie, pentru a vedea unde se potriveste. Verifică pagina produsului la noi pe site, deoarece multe modele au informații privind suprafața de acoperire. Pentru ca folia să poată fi centrată cât mai ușor, pulverizează din abundență lichidul Alien Spray. Aplică folia pe suprafața destinată și poziționeaz-o astfel încât să fie egală pe toate marginile. Verifică cu atenție alinierea foliei peste tot înainte de a folosi cardul.

Demontarea (dezlipirea)

Trage ușor dintr-un colț, iar aceasta se va dezlipi, lăsând telefonul curat, fără urme lipicioase. La suprafețele din aluminiu trebuie acordată o atenție sporită la dezlipire, deoarece folia aderă foarte bine pe acestea, astfel dezlipește unul din colțuri și trage de folie la un unghi nu mai mare de 40 grade față de suprafața pe care este lipită (a nu se da peste cap), astfel eviți reziduurile lipicioase.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Î: Folia nu se lipește la colțuri, cum procedez?
R: Datorită lichidului de instalare folia devine nelipicioasă pentru mai mult timp în special pe suprafețele curbate. Lasă folia să se usuce 20-30 min, iar aceasta devine lipicioasă. Grăbește procesul cu un uscător de păr setat pe aer rece.

Î: După cât timp de la instalarea foliei Alien Surface, pot să o dezlipesc și să o reinstalez?
R: Nu mai mult de 10 minute. Dacă trebuie să indepărtezi folia de pe dispozitiv pentru a o reinstala, menține degetele umede și înlătură cu atenție folia (în așa fel încât să nu o întinzi). După care poate fi reaplicată pe dispozitiv, folosind pașii obișnuiți.

Î: Dacă în timp folia se dezlipeste accidental pe o suprafată mică, la un colț, ce trebuie să fac?
R: Curăță de mizerie atât suprafața, cât și porțiunea din folie dezlipită cu degetul umezit și aplică din nou. Aceasta devine lipicioasă în 15-20 min. GARANȚIA Pentru a beneficia de garanție trebuie să păstrezi folia deteriorată și sticluța pentru înlocuire.