Ce inseamna "Fii Alien pe viata!"?

Programul de reinnoire a foliei "Fii Alien pe viata!" nu este doar un slogan de marketing folosit cu scopul de a atrage clientii, ci este o promisiune pe care tu, ca si client, te vei putea baza in cazul foliei comercializate de noi. Daca telefonul sau device-ul tau sufera un accident sau intra intr-un contact cu un obiect ascutit si folia se deterioreaza in vreun fel in urma acestui impact dur, aceasta va fi inlocuita prin programul de reinnoire "Fii Alien pe viata!", pentru tot restul vietii device-ului tau. 
Folia Alien Surface™ este atat de rezistenta, incat suntem dispusi sa oferim acest serviciu fara nicio retinere. Pentru o utilizare obisnuita, corespunzatoare, nu vei avea nevoie sa soliciti inlocuirea acesteia, insa in cazuri exceptionale, in care aceasta isi modifica aspectul datorita loviturilor, ea va fi inlocuita fara nicio problema. Meniul "Fii Alien pe viata!" prezent pe site-ul nostru descrie, intr-o forma detaliata, modul in care poti intra in posesia unei noi folii si care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a beneficia de reinnoire.

Care este durata de viata a foliei de protectie Alien Surface™ ?

Ne laudam cu cea mai longeviva folie de protectie cu acoperire completa a carei durata de viata poate ajunge si pana la doi ani!  
In functie de mediul si modul in care este utilizata folia, durata de viata poate oscila de la cateva luni, la cativa ani. 
Nu-ti face insa griji, daca folia ta s-a deteriorat in timp, noi ti-o inlocuim pentru toata durata vietii gadget-ului tau!

Pot sa-mi aplic singur folia sau exista un magazin specializat unde se poate instala folia Alien Surface™ ?

Folia Alien Surface™ este conceputa in asa fel incat sa poata fi aplicata de fiecare utilizator in parte, 
motiv pentru care in interiorul pachetului vei gasi si instructiunile de aplicare in limba romana. Pentru informatii privind aplicarea,  
urmareste prezentarea video cu instalarea foliei la rubrica: Instalare folie de protectie. 
Crezi ca nu te descurci? Apeleaza la colaboratorii nostri pentru o instalare profesionala. 
La ora actuala exista locatii in aproape toate orasele din tara unde poti instala folia Alien Surface™ – acestea le poti solicita telefonic sau prin email. 

As dori o folie Alien Surface™, dar am un dispozitiv pentru care nu exista folie pe site-ul dumneavoastra.

Ai un dispozitiv pentru care nu gasesti folia Alien Surface™
Contacteaza-ne si iti oferim solutia potrivita.

Folia Alien Surface™ poate fi zgariata?

La ora actuala nu exista pe piata o folie de protectie care sa aiba gradul de rezistenta al foliilor Alien Surface™, motiv pentru care ne mandrim cu cea mai solida si mai performanta protectie cu acoperire completa de pe piata. Exista totusi unele exceptii in care folia Alien Surface™ poate fi zgariata, cum ar fi accidentele si impacturile puternice la care telefonul este supus. In acele cazuri, folia va fi inlocuita fara nicio problema, insa fiecare client care a experimentat vreodata capacitatea acestei folii garanteaza pentru performanta si calitatea ei.

Care este timpul si specificul livrarii prin curierul rapid?

Pentru resedintele de judet nu exista nicio diferenta intre curierul GLS si Fan Courier.  
Curierii te contacteaza telefonic inainte de livrare (SMS sau apel telefonic) si iti aduc pachetul in 24 de ore la adresa ta.
Daca va aflati in afara resedintei de judet, livrarea coletului se va efectua in 24-48 de ore.

La ce se refera asa-zisul “efect de coaja de portocala”?

Toate foliile cu grad militar: Alien Surface™, invisibleSHIELD, Clear Armor, etc. prezinta intr-o anumita lumina un aspect caracteristic coajei de portocala datorita structurii de rezistenta din care este conceputa folia. Efectul este foarte normal si se datoreaza capacitatii de a rezista la zgarieturi, avand scopul de a proteja dispozitivul de diferite impacturi cu suprafete dure.  Aceste striatii definesc textura speciala din care este format materialul cu grad militar si ele nu sunt vizibile decat intr-o anumita lumina, nefiind deranjante pentru ochiul liber. Claritatea HD a foliei nefiind afectata de aceasta particularitate.

Ce inseamna folie de protectie cu grad militar?

Conceptul de grad militar provine in urma protejarii elicelor elicopterelor din Armata Americana cu folia Alien Surface™.

Cum procedez daca vreau sa dau jos folia definitiv?

Pentru a dezlipi folia Alien Surface™ de pe device nu ai nevoie de niciun instrument special, aceasta se dezlipeste in cel mai obisnuit mod: incepe dezlipirea de la unul din colturi pana la inlaturarea completa a acesteia. Dispozitivul va ramane INTACT, fara urme de adezivi, ca inainte sa fi fost aplicata folia pe el.

Daca in timpul aplicarii foliei constat ca nu am pozitionat-o corect pe toate colturile device-ului, pot s-o indepartez si s-o aplic din nou?

Da, folia poate fi reaplicata in primele 30 de minute de la aplicare.  
Dezlipeste folia, pulverizeaza iar solutie pe degete si pe folie pentru a o curata de eventualele depuneri si repozitioneaza folia pe dispozitiv.