Prezentare Alien Surface

Cautarea ta pentru o husa, o carcasa sau orice alt tip de protectie pentru device-ul tau a luat sfarsit.

Aliensurface.ro a adus pentru tine, exclusiv in Romania, foliile de protectie cu grad militar Alien Surface HD, folii protectoare de o calitate exceptionala care, dovedit practic, iti protejeaza device-ul de zgarieturi si impact cu suprafete dure.

Aceasta folie unica acopera si protejeaza toata suprafata dispozitivului tau, pastrandu-l intact ca in ziua in care l-ai scos din ambalaj.

Precizia cu care este decupata si taieturile pe baza de laser la micrometru permit o aplicare perfect proportionala cu design-ul dispozitivului tau, inzestrandu-l in cateva minute cu cea mai solida, cea mai subtire si cea mai transparenta folie de protectie pe care o poti gasi pe piata!

Folia isi are originile in domeniul militar, unde este folosita pentru elicele elicopterelor care ruleaza la mare viteza, protejandu-le de praf, mizerie si pietris. Acum ai la dispozitie aceeasi tehnologie de varf pentru a-ti proteja telefonul, camera digitala, iPod-ul, iPad-ul sau laptopul.

Folia protectoare are grosimea de doar 0.19 mm, deci nu aduce nici o modificare dispozitivului tau.

Produsul este atat de solid incat vine cu programul de reinnoire pe viata!

Programul de reinnoire a foliei "Fii Alien pe viata!" inseamna ca aliensurface.ro va inlocui orice folie zgariata pentru tot restul vietii telefonului tau.

Daca vei avea nevoie sa indepartezi aceasta folie de pe aparatul tau, nu este nicio problema, el va ramane ca inainte de a instala Folia de Protectie Alien Surface HD, fara a lasa urme lipicioase.

Pentru mai multe detalii legate de achizitionarea, plata, livrarea, instalarea foliei de protectie cat si a programului de reinnoire a foliei, esti rugat sa accesezi paginile dedicate special pentru acestea.

Cauta acum modelul tau