Termeni şi Condiţii

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului www.aliensurface.ro a fost alcatuit sub autoritatea Alien Surface SRL impreuna cu distribuitorii autorizati ai produselor de pe site.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Alien Surface SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ.
Produsele livrate pot avea mici diferente, fata de imaginile prezentate, datorita modificarii unor caracteristici, insusiri sau a design-ului, fara o notificare prealabila.

S.C. Alien Surface S.R.L nu poate fi considerata raspunzatoare de provocarea unor pagube de orice natura (materiale sau morale, inclusiv de imagine sau violarea intimitatii personale) datorate utilizarii produselor cumparate de pe site-ul www.aliensurface.ro si utilizate fie defectuos, fie ilegal, fie cu rea-intentie, ori impotriva avertismentelor postate pe acest site sau in instructiunile de folosinta ale produsului.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre S.C. Alien Surface S.R.L. de la clientul respectiv pentru produsul in cauza.

 
CONDITII DE RETURNARE SI GARANTIE

Dupa expedierea, respectiv primirea de catre client a produselor, clientul www.aliensurface.ro poate returna produsul (produsele) cumparat(e) in urmatoarele conditii:
Cumparatorul are dreptul sa notifice IN SCRIS ca renunta la cumparare, fara a suporta alte penalitati, in termen de 14 zile de la primirea produsului, in situatia in care constata ca INSUSIRILE SAU PROPRIETATILE PRODUSULUI RESPECTIV, PREZENTATE PE SITE, AU FOST DE NATURA SA-L INDUCA IN EROARE PRIVIND CALITATEA SAU INSUSIRILE PRODUSULUI PRIMIT.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala EXCLUSIVA a clientului (cheltuieli de transport, livrare).
Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in perfecta stare, fara a fi deteriorate si trebuie sa fie insotite de AMBALAJELE ORIGINALE, precum si de FACTURA SI CHITANTA in original.
Costul produsului va fi rambursat in contul bancar al cumparatorului in termen de maxim 15 zile. Costul de transport si logistica suportat de S.C. Alien Surface S.R.L. prin diferite oferte de transport gratuit va fi retras din suma care trebuie returnata cumparatorului.

Programul de reinnoire al foliilor denumit „Garantie pe viata”, este in totalitate responsabilitatea producatorului si se aplica conform conditiilor oferite de catre acesta.

 

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI ALIENSURFACE.RO, ORI DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL ALIENSURFACE.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI ALIENSURFACE.RO SI VA DECLANSA CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORILOR.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Alien Surface SRL numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru a factura si livra produsele comandate, pentru anuntarea noutatilor sau promotiilor in curs, etc…, si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.aliensurface.ro, ele fiind accesibile numai personalului autorizat al firmei Alien Surface SRL, prin reteaua interna securizata. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile date personale, in forma sub care le-a introdus.

Site-ul www.aliensurface.ro folosette masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor aflate sub controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.aliensurface.ro, Alien Surface SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

UTILIZAREA SERVICIILOR OFERITE DE WWW.ALIENSURFACE.RO IMPLICA ACCEPTAREA URMATOARELOR CLAUZE:

Pentru inregistrarea ca utilizator al www.aliensurface.ro, clientul (beneficiarul) trebuie sa furnizeze la crearea contului date reale si complete, pentru a putea fi contactat in vederea unei minime verificari a identitatii si pentru finalizarea actiunilor referitoare la livrare, in coditii sigure atat pentru furnizor cat si pentru beneficiar.
Contul unui utilizator poate fi suspendat daca se constata ca este folosit in scopuri de frauda, cum ar fi: copierea partiala sau totala a continutului site-ului www.aliensurface.ro, adaugarea de comentarii automate, a spam-ului, atacuri de tip hacker, etc…
Fiecare utilizator este raspunzator de pastrarea in siguranta a datelor sale de autentificare (adresa de e-mail si parola) pe site-ul www.aliensurface.ro; in cazul in care un utilizator uita parola sa de acces, aceasta poate fi recuperata folosind optiunea „Am uitat parola”.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT):

Continutul intregului site www.aliensurface.ro (texte, imagini, comentarii, baze de date, scripturi) este proprietatea S.C. Alien Surface S.R.L. sau a colaboratorilor sai (producatori, furnizori, distribuitori, etc…) si este protejat de legea drepturilor de autor. Nu este permisa folosirea niciunei informatii de pe site-ul www.aliensurface.ro fara acordul scris al S.C. Alien Surface S.R.L. ori al respectivilor colaboratori.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care toate tentativele de stingere a conflictului pe cale amiabila esueaza, competenta solutionarii acestuia revine instantelor de judecata romane.